Ανακοινώσεις

Διακοπή δια ζώσης λειτουργίας λόγω εκτάκτων μέτρων από 5 Μαρτίου

Την Παρασκευή 5 Μαρτίου, τα σχολεία του Δήμου Φαρσάλων, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά και θα πραγματοποιηθεί εξ' αποστάσεως διδασκαλία μέσω της πλατφόρμας Webex, όπως ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.


Από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου, τα μαθήματα θα συνεχιστούν εξ' αποστάσεως (webex) μέχρι τις 16 Μαρτίου.


Για κάθε νεότερη εξέλιξη, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

 

Διακοπή δια ζώσης λειτουργίας λόγω καιρικών φαινομένων

Με απόφαση του Δήμου Φαρσάλων, το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Δευτέρα 15/2/2021 λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με το υπ'αριθμ 4264/30-09-2020 τεύχος β΄ ΦΕΚ, τα μαθήματα για όσο διάστημα το σχολείο παραμείνει κλειστό, θα διεξάγονται εξ' αποστάσεως (μέσω της πλατφόρμας webex).

 

 

Επαναλειτουργία δια ζώσης εκπαίδευσης

Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021, το σχολείο μας θα συνεχίσει την λειτουργία του με δια ζώσης εκπαίδευση, ακολουθώντας το ωρολόγιο Πρόγραμμα που ίσχυε πριν την επιβολή της καραντίνας (εξ' αποστάσεως εκπαίδευση).

Η προσέλευση των μαθητών και η είσοδος στο σχολείο θα γίνεται μόνο με την χρήση μάσκας. Παρακαλούνται οι μαθητές να τηρήσουν όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

 

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων

Μείωση της εξεταστέας ύλης των Πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ΄ τάξης Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2020-2021 αποφάσισε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για να δείτε την νέα Διδακτέα και Εξεταστέα ύλη, πατήστε ΕΔΩ 

 

 

Κατάθεση Δελτίου Απογραφής στρατευσίμων κλάσης 2024 (γεννηθέντες το έτος 2003)

Οι άρρενες στρατεύσιμοι κλάσεως 2024 (γεννηθέντες το έτος 2003) μπορούν να καταθέσουν ηλεκτρονικά Δελτίο Απογραφής από 02-01-2021 έως 31-03-2021 μέσω του διαδικτυακού τόπου www.stratologia.gr, με χρήση προσωπικών κωδικών Taxisnet, μεταβαίνοντας στον σύνδεσμο https://www.stratologia.gr/el/katauesh_da_idioti

 

 

Επαναλειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων

Από το Υπουργείο Παιδείας, ανακοινώθηκε σήμερα 4/1/2021 ότι τα Γυμνάσια και Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ), ξεκινούν με εξ' αποστάσεως εκπαίδευση την Παρασκευή 8/1/2021 και η δια ζώσης επαναλειτουργία τους θα εξεταστεί το επόμενο διάστημα.


Επιπλέον, ως μέτρο πρόληψης για τους εκπαιδευτικούς, έχει δρομολογηθεί ειδική πλατφόρμα μέσω της οποίας εκπαιδευτικοί θα μπορούν να αιτούνται δωρεάν εξέταση για τον κορωνοϊό και θα ενημερώνονται για το ραντεβού τους με SMS για το πλησιέστερο από τα 386 σημεία ελέγχου σε όλη την Ελλάδα.


Επισημαίνεται ότι εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί συγκεκριμένη μείωση στην ύλη των πανελλαδικώς εξεταζόμενων μαθημάτων της Γ’ Λυκείου.

Πίνακας υποψηφίων για την Ε' φάση της Τάξης Μαθητείας

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων των υποψηφίων, ανακοινώνεται ο πίνακας των υποψηφίων για την συμμετοχή τους στην Ε' φάση του Μεταλυκειακού Έτους - Τάξη Μαθητείας για την ειδικότητα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΝΘΟΚΟΜΙΑΣ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΠΙΟΥ.

Δείτε τον σχετικό πίνακα ΕΔΩ.

 

 

Ξεκινάει η επόμενη φάση Μαθητεία στα ΕΠΑΛ

Ξεκινάει η επόμενη φάση του θεσμού της Μαθητείας στα ΕΠΑΛ και οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις συμμετοχής στο Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας από την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, ώρα 18.00 έως και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 23:59.


Σύμφωνα με την διαδικασία, η αίτηση καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση e-mathiteia.minedu.gov.gr σύμφωνα με τις οδηγίες που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Πληροφοριακού Συστήματος Μαθητείας.


Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε ΕΔΩ

Πρόσθετες πληροφορίες