Ανακοινώσεις

Δωρεάν διάθεση ανθοκομικών φυτών σε πολίτες από τον Τομέα Γεωπονίας

IMG 20211221 102004Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 μαθητές και μαθήτριες της Β΄& Γ΄ Τάξης του τομέα Γεωπονίας, σε συνεργασία με το Δήμο Φαρσάλων διέθεσαν, δωρεάν, ανθοκομικά φυτά σε πολίτες της πόλης.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εργαστηριακών μαθημάτων, Τεχνολογίας Τροφίμων και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας. Ο σκοπός και τα οφέλη της δράσης ήταν να αναδειχθεί το αποτέλεσμα της προσπάθειας και συνεργασίας των μαθητών τόσο στην παραγωγή βιολογικών γεωργικών προϊόντων όσο και στην προώθηση και εμπορία (Μάρκετινγκ) των αγαθών στους καταναλωτές. Ταυτόχρονα να αναδειχθεί η σύνδεση των επαγγελματικών σπουδών τους με την αγορά εργασίας και να αποκομισθούν ανάλογα ερεθίσματα για επαγγέλματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, ο οποίος καλύπτει μιας εκ των βασικών αναγκών του ανθρώπου που είναι η διατροφή (πυραμίδα του Maslow). Αξίζει να σημειωθεί η συγκινητική αντίδραση πολλών εκ των πολιτών και δη ηλικιωμένων οι οποίοι εκδήλωσαν την αγάπη τους και τον θαυμασμό για τον επαγγελματισμό, την προσφορά αλλά και την ευπρέπεια των νεαρών μαθητών/τριών. Συνοδοί των μαθητών ήταν οι εκπαιδευτικοί της ειδικότητας, Καρατζιά Αθηνά-Ελένη, Γκουντίκας Αστέριος και Σταφύλης Νικόλαος.

Στο άμεσο μέλλον και μέχρι τον Μάιο του 2022, εφόσον τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, το τμήμα γεωπονίας του σχολείου σε συνεργασία με τους υπόλοιπους τομείς φιλοδοξεί να διοργανώσει δύο ημερίδες ανοιχτές προς το κοινό. Η πρώτη θα έχει θέμα τις δενδρώδεις καλλιέργειες στην περιοχή μας και θα συνδιοργανωθεί με τον τομέα Οικονομίας και η δεύτερη θα σχετίζεται με την πρόληψη γεωργικών ατυχημάτων και θα συνδιοργανωθεί με τον τομέα Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας του σχολείου. Οι ημερίδες θα γίνουν στα πλαίσια σχετικών μαθημάτων με εισηγητές και στις δύο ημερίδες καθηγητές πανεπιστημίου, γεωπονικών τμημάτων, που διδάσκουν τα αντίστοιχα αντικείμενα. Μία τρίτη δράση θα προκύψει από την συνεργασία με τον τομέα Πληροφορικής του σχολείου και θα αφορά στη δημιουργία ηλεκτρονικού εντύπου παραδοσιακών συνταγών με βιολογικές Α΄ ύλες. Το project θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των μαθημάτων, Τεχνολογίας Τροφίμων του τομέα γεωπονίας και Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοτόπων του τομέα Πληροφορικής.

Προσφορά εποχικών ανθοκομικών Φυτών από τον τομέα Γεωπονίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

IMG 20211216 1251371Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου εποχικά ανθοκομικά φυτά τα οποία παρήγαγαν οι μαθητές στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του τομέα γεωπονίας του σχολείου.


Το ΕΠΑΛ, σεμνά και ταπεινά, με σεβασμό στους/στις μαθητές/τριες του, στους γονείς αλλά και προς την τοπική κοινωνία βρίσκεται στις επάλξεις της προσφοράς επαγγελματικής γνώσης και εμπειρίας ενώ παράλληλα εκπέμπει μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης, αγάπης και ανθρωπιάς.


Δίνει το παρόν στα τοπικά δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού και επαγγελματικού περιεχομένου. Παρέχει γνώση, εμπειρία και ερεθίσματα για περαιτέρω επαγγελματική ενασχόληση διευρύνοντας τους επαγγελματικούς ορίζοντες των αποφοίτων μέσα από τους τομείς εκπαίδευσης που λειτουργούν στο σχολείο (Πληροφορικής, Οικονομίας, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας και Γεωπονίας)


Την επαγγελματική εκπαίδευση και ειδικότερα το σχολείο υποστηρίζουν σθεναρά τόσο ο δήμαρχος Φαρσάλων κος Εσκίογλου Ιορδάνης μέσω της αρμόδιας Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις: Γεύση-Ντίνος Γεώργιος & Σία ΟΕ, Γεωργικά Εφόδια (Παπαδόπουλος Ιωάννης), και Αρδευτικά Συστήματα VICTORY (Ανδρεόπουλος Σοφοκλής)

Υποβολή της Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2022

Όλοι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2022 των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από Τετάρτη 1-12-2021 ως και Δευτέρα 13-12-2021 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Ο υποψήφιος (μαθητής ή απόφοιτος) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Επίσης, αποστέλλονται ήδη στα Λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης.

Εορτασμός επετείου 28ης Οκτωβρίου

248911885 440536357647255 3233060274858312688 nΑκολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27/10/2021 η σχολική εορτή για την επέτειο του ΟΧΙ που μνημονεύει την άρνηση της Ελλάδας στις ιταλικές αξιώσεις που περιείχε το τελεσίγραφο που επιδόθηκε στον Ιωάννη Μεταξά, με αποτέλεσμα την «είσοδο» της χώρας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την έναρξη του ελληνοϊταλικού πολέμου.

Παράλληλα των εκδηλώσεων, απονεμήθηκαν Βραβεία και Αριστεία στους μαθητές του προηγούμενου σχολικού έτους και αποδόθηκε από τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Κωνσταντίνο Πάνο, η σημαία του σχολείου στον σημαιοφόρο.

Στην συνέχεια, αντπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών, κατέθεσαν στεφάνι στην κεντρική πλατεία Φαρσάλων, στην μνήμη των πεσόντων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας περιόδου 2021-2022

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ καλεί για υποβολή αιτήσεων στο «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» περιόδου 2021-2022 (ΣΤ’ φάση) με βάση τις ειδικότητες και τα ΕΠΑ.Λ. της Περιφέρειας ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ του Πίνακα της εγκυκλίου που ακολουθεί, τους υποψηφίους, οι οποίοι πρέπει να πληρούν αθροιστικά τις ακόλουθες προϋποθέσεις σύμφωνα με την αρ. 119730/1-10-2021 (Β΄4531) Υπουργική Απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Κανονισμός λειτουργίας Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας, όπως ισχύει :


  1. να είναι κάτοχοι απολυτηρίου και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. και ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ., καθώς και κάτοχοι ισότιμων προς αυτούς τίτλων σε συναφείς ειδικότητες ή να είναι
  2. οι κάτοχοι απολυτηρίου ΓΕ.Λ. και πτυχίου ΕΠΑ.Λ. σε συναφείς ειδικότητες.
 1. να βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης και κατάρτισης κατά την εγγραφή τους
 2. να έχουν αποφοιτήσει από τις ακόλουθες ειδικότητες όπως αντιστοιχίζονται βάσει της υπ’ αριθμ. 131149/Γ2/18-08-2014 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2298/τ.Β/2014) ή άλλων Πράξεων του Ι.Ε.Π. ή όπως περιλαμβάνονται στα Προγράμματα Σπουδών για το «Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας».

Δείτε την σχετική εγκύκλιο με όλες τις λεπτομέρειες,ΕΔΩ.

Ανακοίνωση Βάσεων εισαγωγής 2021

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΠΑΛ Φαρσάλων, συγχαίρουν όλους τους μαθητές μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ της επιλογής τους και τους εύχονται καλή σταδιοδρομία και δύναμη στο νέο τους ξεκίνημα.

Οι επιτυχόντες του σχολείου μας είναι :

 1. ΑΛΤΑΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ - ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΣΠΑΡΤΗ) - ΠΑΝ. ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
 2. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ (ΑΘΗΝΑ) - ΕΚΠΑ
 3. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ - ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
 4. ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΞΑΝΘΗ) - ΔΠΘ
 5. ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (ΛΑΜΙΑ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 6. ΜΕΜΟΥΣΑΪ ΚΛΕΪΝΤΑ - ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΛΑΡΙΣΑ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 7. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΜΕΛΗ-ΜΑΡΙΑ - ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) - ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΑ
 8. ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) – ΑΠΘ
 9. ΣΠΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΔΙ.ΠΑ.Ε.
 10. ΤΖΑΒΕΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 11. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) - ΔΙ.ΠΑ.Ε.
 12. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΒΟΛΟΣ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 13. ΠΑΥΛΟΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΒΟΛΟΣ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
 14. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (ΤΡΙΚΑΛΑ) - ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Καλή σταδιοδρομία σε όλους. Συγχαρητήρια!

Υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου 2021

Οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ. και Π.Μ.Δ) έτους 2021 ξεκινούν από τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 και λήγουν την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, υποστήριξη, ακόμα και χρήση υπολογιστή που τυχόν δεν διαθέτουν, οι υποψήφιοι θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο μας που θα παραμείνει ανοιχτό την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021 και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021.
Οι υποψήφιοι θα μπορούν από σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 να επισκέπτονται, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας τους (password), την ηλεκτρονική διεύθυνση https://michanografiko.it.minedu.gov.gr/ και να επιλέγουν το Μηχανογραφικό Δελτίο (Μ.Δ) για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/ και το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ.
Α. Όσον αφορά το Μηχανογραφικό Δελτίο(Μ.Δ) για εισαγωγή στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι υποψήφιοι μπορούν να συμπληρώνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ) και στη συνέχεια να κλειδώσουν το τελικό τους Μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) το αργότερο έως και την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 και ώρα 24:00. Κατά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού, οι υποψήφιοι θα βλέπουν και θα μπορούν να επιλέξουν τα τμήματα εκείνα για τα οποία ο μέσος όρος των βαθμολογικών επιδόσεων του είναι ίσος ή μεγαλύτερος από την ΕΒΕ κάθε τμήματος, συνυπολογιζόμενης όπου απαιτείται και της ΕΒΕ του ειδικού μαθήματος ή των πρακτικών δοκιμασιών.
Μετά την οριστικοποίηση του Μ.Δ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση οποιαδήποτε τροποποίηση από τους υποψηφίους είναι δυνατή, εντός της προκαθορισμένης ημερομηνίας υποβολής του Μ.Δ και μόνο με τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας.
Μηχανογραφικό Δελτίο μπορούν να υποβάλουν:
- Όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ του 2021, και εφόσον κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο (οι υποψήφιοι ΓΕΛ) και απολυτήριο και πτυχίο (οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ).
- Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ τα έτη 2019 ή 2020, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. Όσοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση και σε αυτούς δεν εφαρμόζεται η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής (ΕΒΕ).
Β. Όσον αφορά το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για εισαγωγή στα ΔΙΕΚ οι υποψήφιοι στην ίδια αποκλειστική προθεσμία από την Δευτέρα 19-7-2021 μέχρι και την Τετάρτη 28-7-2021 και ώρα 24:00, με τον ίδιο προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), μπορούν να υποβάλουν το Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ) για τα Δημόσια ΙΕΚ.
Εντός της ίδιας προθεσμίας, αν κάποιος υποψήφιος οριστικοποιήσει το παράλληλο μηχανογραφικό του και θελήσει να κάνει οποιαδήποτε τροποποίηση, τότε απλά μπορεί να κάνει Αναίρεση Οριστικοποίησης μέσα από την ίδια την εφαρμογή, χωρίς να προσέλθει στο σχολείο του. Όμως, θα πρέπει να το οριστικοποιήσει ξανά ΕΝΤΟΣ της προθεσμίας.
Δικαιούχοι υποβολής του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για εισαγωγή στα Δημόσια ΙΕΚ είναι:
- Οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ημερησίων ή εσπερινών ΓΕΛ/ΕΠΑΛ του 2021. Για την υποβολή του εν λόγω Π.Μ.Δ. θα χρησιμοποιήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) που θα έχουν ήδη δημιουργήσει.
- Οι τελειόφοιτοι των ημερησίων ή εσπερινών ΓΕΛ/ΕΠΑΛ του τρέχοντος σχολικού έτους που δεν συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ/ΕΠΑΛ του 2021. Η δημιουργία του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, γίνεται στο ΓΕΛ/ΕΠΑΛ που φοιτούσαν.
ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
1. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.
2.Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι που δεν έχουν ήδη αποκτήσει προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) και ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ ή /και Π.Μ.Δ. θα πρέπει να απευθυνθούν στο Λύκειό τους τις προκαθορισμένες μέρες λειτουργίας τους για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).
3.Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία υποβολής των ΜΔ και ΠΜΔ είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να προβεί στην οριστικοποίηση τους.

Απόκτηση κωδικού ασφαλείας για την υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου

Ανακοινώνεται οτι οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικό Δελτίο (ΜΔ) ή και Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο (Π.Μ.Δ. για πρόσβαση σε Δημόσια ΙΕΚ) θα μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο από την Παρασκευή 25 Ιουνίου μέχρι και την Τετάρτη 30 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Στις ίδιες ημερομηνίες μπορούν να απευθύνονται στο σχολείο και οι φετινοί τελειόφοιτοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση δήλωση για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2021, προκειμένου να δημιουργήσουν κωδικό ασφαλείας (password) για την υποβολή Π.Μ.Δ. (μόνο για πρόσβαση σε Δημόσια ΙΕΚ)

Διευκρινίζεται ότι :

Όσοι ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ στις Πανελλαδικές Εξέτασεις 2021, μπορούν να υποβάλλουν εάν επιθυμούν
1. Μηχανογραφικό Δελτίο για πρόσβαση σε ΑΕΙ ή/και
2. Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για πρόσβαση σε Δημόσια ΙΕΚ

Όσοι ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021, μπορούν να υποβάλλου εάν επιθυμούν
1. Παράλληλο Μηχανογραφικό Δελτίο για πρόσβαση σε Δημόσια ΙΕΚ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με την γραμματεία του σχολείου.

 

Πρόσθετες πληροφορίες