tel: 24910 23755,   fax: 2491026620

Ανακοίνωση διαγωνισμού φωτογραφίας

Ξεκίνησε η ενημέρωση των μαθητών των Γυμνασίων και Λυκείων της περιοχής μας, για τον διαγωνισμό φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της «Μία ΝΕΑ Αρχή στα ΕΠΑΛ».

Συντάκτης admin, πριν από

Οι 108 φωτογραφίες της Έκθεσης

Δείτε στην διεύθυνση  https://photos.app.goo.gl/gtatbxRfoHQyWHoH9 και τις 108 φωτογραφίες των 41 μαθητών που συμμετείχαν  στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας και οι οποίες εκτίθενται στο σχολείο μας, από Τρίτη 14/5 μέχρι Παρασκευή 17/5.

Συντάκτης admin, πριν από

Έκθεση Φωτογραφίας ΕΠΑ.Λ. Φαρσάλων

Την Τρίτη 14/5 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού που οργάνωσε το σχολείο μας, στα πλαίσια του προγράμματος «Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»

Συντάκτης admin, πριν από

Έκθεση Φωτογραφίας και παρουσίαση δράσεων

Την Τρίτη 14/5, θα πραγματοποιηθούν στο σχολείο μας τα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας, με έργα των μαθητών που συμμετείχαν στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας. Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 17/5 και θα είναι ανοιχτή για τους μαθητές των σχολείων και το κοινό.

Συντάκτης admin, πριν από

Ολοκλήρωση comic με την ζωή του Αχιλλέα

Ολοκληρώθηκε η σύνταξη του comic με την ζωή του ομηρικού ήρωα Αχιλλέα και δόθηκε για αναπαραγωγή. Οι μαθητές, δουλεύοντας με μεράκι, σε ομάδες, κατόρθωσαν με την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους και υπεύθυνης της υποδράσης κας. Ροϊδούλη Λίλιαν, να δημιουργήσουν ένα όμορφο και καλαίσθητο comic που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων των εμπλεκομένων.

Συντάκτης admin, πριν από

Έναρξη δράσης αναβάθμισης σχολικού περιβάλλοντος

Στα πλαίσια της δράσης «Αναβάθμιση σχολικού περιβάλλοντος», ξεκίνησε η σχεδίαση των καθισμάτων και των τραπεζιών που θα κατασκευαστούν από τους μαθητές της Α’ τάξης σε συνδυασμό με την μελέτη του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθούν.

Συντάκτης admin, πριν από

Μελέτη καλλιέργειας αρωματικών φυτών

Μετά την έγκριση του Σχεδίου δράσης του σχολείου μας, ξεκίνησε από τους μαθητές της Α’ τάξης με την βοήθεια των μαθητών του τομέα Γεωπονίας, η μελέτη για την καλλιέργεια αρωματικών φυτών, στο θερμοκήπιο του σχολείου.

Συντάκτης admin, πριν από