Εκδηλώσεις του σχολείου μας...

28/10/2011 - Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011, η εκδήλωση εορτασμού της επετείου του ΟΧΙ και του έπους του '40. Στην εκδήλωση που ετοίμασαν οι εκπαιδευτικοί Μπουζούκη Δέσποινα και Ροϊδούλη Ευαγγελία, παρουσιάστηκε στους μαθητές οπτικοακουστικό υλικό αναφορικά με τα γεγονότα της εποχής του '40 και αναγνώστηκαν ποιήματα ελλήνων ποιητών. Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν στους μαθητές, τα αριστεία της σχολικής χρονιάς 2010-2011 και παραδόθηκε η σημαία του σχολείου στον σημαιοφόρο Δημακόπουλο Δημήτρη, από τον διευθυντή του σχολείου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών, παρέστησαν στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων, στην κεντρική πλατεία των Φαρσάλων.

Την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης, είχαν οι εκπαιδευτικοί Αρβάλης Κώστας και Μπεϊνάς Γιώργος με την βοήθεια των μαθητών Κυριαζή Γιώργο, Μουζάκι Αμέλ και Τζαβέλα Σωτήρη.

17/11/2011 - Εορτασμός 17ης Νοεμβρίου

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας οι καθιερωμένες εκδηλώσεις εορτασμού και μνήμης της αντίστασης των φοιτητών ενάντια στην χούντα των συνταγματαρχών, που κατέληξε στην κατάληψη του Πολυτεχνείου και στην επέμβαση του στρατού στις 17 Νοεμβρίου 1973.

Στους μαθητές έγινε εξιστόρηση των γεγονότων όλης της επταετίας με έμφαση στα γεγονότα του Πολυτεχνείου και προβλήθηκαν σχετικά video και ηχητικά ντοκουμέντα, σε μία εκδήλωση που οργάνωσαν οι εκπιαδευτικοί Μανδάλη Ανδριανή και Ροϊδούλη Ευαγγελία.

Την ευθύνη της τεχνικής υποστήριξης της εκδήλωσης, είχαν οι εκπαιδευτικοί Αρβάλης Κώστας και Μπεϊνάς Γιώργος με την βοήθεια των μαθητών Κυριαζή Γιώργου, Μουζάκι Αμέλ, Λάγαρη Χρήστου, Γακόπουλου Αθανάσιου και Τζερεμέ Δημήτριου.

12/09/2011 - Αγιασμός νέου σχολικού έτους

Τελέστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων σεβασμιότατου κ. Κύριλλου.

Το σχολείο τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Παντούδης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φαρσάλων κα. Δέσποινα Συροπούλου καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Βασίλης Παπανικολάου.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Πάνος ευχαρίστησε με την σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε με την σειρά του καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, διαβάστηκαν μυνήματα της Υπουργού Παιδείας κας. Άννας Διαμαντοπούλου και της Διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κας. Πράντζου-Κανιούρα Κωνσταντίας.

Πρόσθετες πληροφορίες