Αγωγή Υγείας

Κατά το σχολικό έτος 2009-2010, εγκρίθηκε η υλοποίηση 3 προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στο σχολείο, με τίτλο "Γίνομαι διαμεσολαβητής - Διαχειρίζομαι τις συγκρούσεις" :

Πρώτο πρόγραμμα

Το πρώτο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, υλοποιείται με 13 μαθητές του τμήματος Β' Ηλεκτρολογίας.

Συντονιστής του προγράμματος έχει οριστεί ο εκπαιδευτικός Βλησσάρης Ιωάννης ΠΕ17.03.

   Σχόλια μαθητών

Πρασσάς Ευάγγελος : Το πρόγραμμα μου άρεσε. Είχε πολλές ωραίες δραστηριότητες και θα θέλαμε μερικές ακόμα συναντήσεις. Κατάλαβα το πρόγραμμα όσο μπορώ, έμαθα και πήρα πολλά πράγματα, με βοήθησε και θα χρησιμοποιήσω κάποιες μεθόδους και στην καθημερινότητά μου.

Κατσιαούνης Παναγιώτης : Μου άρεσε πολύ αυτό που κάναμε στην τάξη με τον καθηγητή μας. Κάναμε ωραία πράγματα, δέθηκα με τους συμμαθητές μου, γίναμε ομάδα. Πέρασα τέλεια.

Περισσότερα...

Δεύτερο πρόγραμμα

Το δεύτερο πρόγραμμα, υλοποιείται με 12 μαθητές των τμημάτων Β' και Γ' Οικονομίας & Διοίκησης.

Συντονίστρια του προγράμματος ορίζεται η εκπαιδευτικός Φουρκιώτου Σταματία ΠΕ18.03

Τρίτο πρόγραμμα

Το τρίτο πρόγραμμα υλοποιείται με 19 μαθητές του τμήματος Β' Οχημάτων.

Συντονίστρια του προγράμματος ορίστηκε η εκπαιδευτικός Ροϊδούλη Ευαγγελία ΠΕ17.02 και μέλος της παιδαγωγικής ομάδας ο εκπαιδευτικός Κυριακός Αντώνης ΠΕ17.02

Στόχος του προγράμματος ήταν να αναπτύξουν οι μαθητές την κοινωνικότητά τους και τιςς δυνατότητες της επικοινωνία τους στην ομάδα και στην κοινωνία γενικότερα, μέσα από τα βιωματικά παιχνίδια και τις άλλες ευχάριστες δραστηριότητες του προγράμματος.

Με τη λήξη του σχολικού έτους, οι εντυπώσεις από την όλη διαδικασία είναι θετικές και οι συντονιστές πιστεύουν οτι θα είναι προς όφελος των παιδιών η συνέχιση του προγράμματος και την επόμενη χρονιά.

Πρόσθετες πληροφορίες