Αγωγή Υγείας

Πρώτο πρόγραμμα

Το πρώτο πρόγραμμα Αγωγής Υγείας, υλοποιείται με 13 μαθητές του τμήματος Β' Ηλεκτρολογίας.

Συντονιστής του προγράμματος έχει οριστεί ο εκπαιδευτικός Βλησσάρης Ιωάννης ΠΕ17.03.

   Σχόλια μαθητών

Πρασσάς Ευάγγελος : Το πρόγραμμα μου άρεσε. Είχε πολλές ωραίες δραστηριότητες και θα θέλαμε μερικές ακόμα συναντήσεις. Κατάλαβα το πρόγραμμα όσο μπορώ, έμαθα και πήρα πολλά πράγματα, με βοήθησε και θα χρησιμοποιήσω κάποιες μεθόδους και στην καθημερινότητά μου.

Κατσιαούνης Παναγιώτης : Μου άρεσε πολύ αυτό που κάναμε στην τάξη με τον καθηγητή μας. Κάναμε ωραία πράγματα, δέθηκα με τους συμμαθητές μου, γίναμε ομάδα. Πέρασα τέλεια.

Βακαλόπουλος Απόστολος : Πρωτόγνωρη εμπειρία μπορώ να πώ. Γνώρισα μερικούς από τους συμμαθητές μου καλύτερα. Έμαθα πολλά πράγματα για τους κολλητούς μου. Οι ωρες περνούσαν ευχάριστα και ξεχνιόμασταν λίγο από την καθημερινότητα. Πέρασα πολύ ωραία σε όλες τις συναντήσεις του προγράμματος.

Καραντάκης Σπύρος : Μου άρεσαν πολύ οι δραστηριότητες που κάναμε, έμαθα καινούργια πράγματα και θέλω να το ξανακάνω.

Τουρμούσογλου Σάββας : Το πρόγραμμα μας έφερε πιο κοντά, δημιουργήθηκαν καινούργιες φιλίες σ' εμάς τους μαθητές και μάθαμε να ελέγχουμε το θυμό μας.

Τσάρας Απόστολος : Το πρόγραμμα μου άρεσε πολύ, με δίδαξε πολλά, έχω δεθεί με τους συμμαθητές μου. Πιστεύω πως έχω γίνει καλύτερος από πρίν.

Εκίζογλου Βασίλης : Το πρόγραμμα μου άρεσε πολύ, δέθηκα με την ομάδα, με έκανε να καταλάβω πολλά, πιστεύω να τα εφαρμόσω στην ζωή μου και να μην τσακωνόμαστε με το παραμικρό.

Σαβέτα Κώστας : Το πρόγραμμα που κάναμε φέτος ήταν πολύ ενδιαφέρον διότι μπαίναμε σε ρόλους, σκεφτόμασταν πράγματα και για το εαυτό μας. Συζητούσαμε τις λύσεις, έμαθα να διαχειρίζομαι καταστάσεις και προβληματιζόμασταν. Παράλληλα ξεφεύγαμε από το καθημερινό μάθημα του σχολείου και δέθηκα με τους συμμαθητές μου. 

Τελειώνοντας την τελευταία συνάντηση, οι μαθητές ανέφεραν ότι ενθουσιάστηκαν, προβληματίστηκαν, έμαθαν για την πρόληψη και πως να διαχειρίζονται μία σύγκρουση. Επίσης τους δόθηκε και αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Πρόσθετες πληροφορίες