Ανακοινώσεις

Συμμετοχή σε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ "Πρόληψη των εξαρτήσεων μέσω της τέχνης"

kethea1Το 1ο ΕΠΑΛ Φαρσάλων συμμετείχε στο πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ "Πρόληψη των εξαρτήσεων μέσω της τέχνης" που απευθυνόταν στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Φαρσάλων.

Από τις αρχές Φεβρουαρίου κατόπιν συνεννόησης με τις υπεύθυνες του προγράμματος του ΚΕΘΕΑ κας Νταφούλη Ευαγγελίας (κοινωνιολόγου), κας Περουλάκη Ελευθερίας (κοινωνικής λειτουργού) και κας Γκενούδη Βιργινίας (ψυχολόγου), μία ομάδα μαθητών αποφάσισε την δημιουργία αφίσας.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στην δημιουργία της αφίσας είναι οι :

  • Αγγελακόπουλος Γρηγόριος (Γ’ Ηλεκτρολόγων)
  • Αγγελόπουλος Βησσαρίων (Β’ Μηχανολόγων)
  • Αλιβάνογλου Ιωάννης (Β’ Ηλεκτρολόγων)
  • Αρίφι Μαριγκλέν (Β’ Ηλεκτρολόγων)
  • Ζαχόπουλος Χαράλαμπος (Γ’ Ηλεκτρολόγων)

Με την επίβλεψη και καθοδήγηση της κας Ροϊδούλη Ευαγγελίας, της κας Γερασοπούλου Ιωάννας και του κου Μπεϊνά Γεώργιου η ομάδα ζωγράφησε μία αφίσα με τίτλο "Πάρε τη Ζωή στα Χέρια σου".

Η Παρουσίαση του προγράμματος έγινε στα πλαίσια της 2ης Γιορτής Της Άνοιξης που διοργάνωσε ο Δήμος Φαρσάλων στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ. Φαρσάλων στις 07 Μαΐου 2023. Έγινε ανάρτηση όλων των αφισών που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των Φαρσάλων, σε εξωτερικό τοίχο του Πολιτιστικού Κέντρου και προβλήθηκαν και βίντεο που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές. Ακολούθησε τελετή απονομής βραβείων σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν και η όμορφη βραδιά έκλεισε με ένα μικρό θεατρικό έργο δημιουργία επίσης μαθητών.

 

Πρόσθετες πληροφορίες