Ανακοινώσεις

Παρουσίαση δράσεων προγράμματος "Μία Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ"

mnae-logo-1- 1

Την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο χώρο του Επαγγελματικού Λυκείου Φαρσάλων, όπου θα παρουσιαστούν οι άξονες (Σύμβουλος καθηγητής, Σχολικός Ψυχολόγος, Συνδιδασκαλία μαθημάτων) και οι διάφορες δράσεις που υλοποιήθηκαν στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2021-22 στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ».

Οι δράσεις εντάσσονται στις θεματικές περιοχές : Τέχνες – Πολιτισμός, Τεχνολογία και Περιβάλλον. Οι μαθητές της Α’ τάξης (κυρίως) με την βοήθεια των μαθητών της Β’ και Γ’ τάξης, όπου αυτό απαιτούνταν, ασχολήθηκαν με το υπολογιστικό νέφος (cloud), ζωγράφισαν πίνακες ζωγραφικής, κατασκεύασαν ταΐστρα για αδέσποτα σκυλιά, ζαρντινιέρες, ράμπα για ΑΜΕΑ, νέες πινακίδες με το όνομα του σχολείου, ηχητική εγκατάσταση και διαμόρφωσαν αίθουσα πολλαπλών χρήσεων-σχολικής βιβλιοθήκης.  

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό και μετά το πέρας της παρουσίασης θα εκτεθούν διάφορα από τα έργα που κατασκευάστηκαν κατά την διάρκεια των δράσεων.

Το έργο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του ΕΣΠΑ 2014-2020. Υπεύθυνος φορέας υλοποίησης είναι το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΕΣΙΣ.

Πρόσθετες πληροφορίες