Ανακοινώσεις

Προσφορά εποχικών ανθοκομικών Φυτών από τον τομέα Γεωπονίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

IMG 20211216 1251371Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων προσέφερε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου εποχικά ανθοκομικά φυτά τα οποία παρήγαγαν οι μαθητές στις θερμοκηπιακές εγκαταστάσεις του τομέα γεωπονίας του σχολείου.


Το ΕΠΑΛ, σεμνά και ταπεινά, με σεβασμό στους/στις μαθητές/τριες του, στους γονείς αλλά και προς την τοπική κοινωνία βρίσκεται στις επάλξεις της προσφοράς επαγγελματικής γνώσης και εμπειρίας ενώ παράλληλα εκπέμπει μηνύματα κοινωνικής αλληλεγγύης, αλληλοϋποστήριξης, αγάπης και ανθρωπιάς.


Δίνει το παρόν στα τοπικά δρώμενα πολιτιστικού, κοινωνικού και επαγγελματικού περιεχομένου. Παρέχει γνώση, εμπειρία και ερεθίσματα για περαιτέρω επαγγελματική ενασχόληση διευρύνοντας τους επαγγελματικούς ορίζοντες των αποφοίτων μέσα από τους τομείς εκπαίδευσης που λειτουργούν στο σχολείο (Πληροφορικής, Οικονομίας, Ηλεκτρολογίας, Μηχανολογίας και Γεωπονίας)


Την επαγγελματική εκπαίδευση και ειδικότερα το σχολείο υποστηρίζουν σθεναρά τόσο ο δήμαρχος Φαρσάλων κος Εσκίογλου Ιορδάνης μέσω της αρμόδιας Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής όσο και οι τοπικές επιχειρήσεις: Γεύση-Ντίνος Γεώργιος & Σία ΟΕ, Γεωργικά Εφόδια (Παπαδόπουλος Ιωάννης), και Αρδευτικά Συστήματα VICTORY (Ανδρεόπουλος Σοφοκλής)

Πρόσθετες πληροφορίες