Ανακοινώσεις

Κατάθεση αιτήσεων μαθητών για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις 2021

ΠΡΟΣΟΧΗ : Η παρακάτω διαδικασία και χρονοδιάγραμμα αφορά μόνο τους μαθητές της Γ΄τάξης ΕΠΑΛ και όχι τους αποφοίτους, οι οποίοι θα καταθέσουν σχετική Αίτηση/Δήλωση σε μεταγενέστερο χρόνο.

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι μαθητές (μόνο οι μαθητές, όχι οι απόφοιτοι) για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2021 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους Αίτηση-Δήλωση (Α-Δ) υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου ως και την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 για όλους τους μαθητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Η υποβολή θα γίνει αυστηρά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

1. ο υποψήφιος κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης/Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει.

2. το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά στο σχολείο, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή! Η Αίτηση/Δήλωση είναι καθοριστική και δεσμευτική για όλους τους υποψήφιους, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ και η μη υποβολή της σημαίνει αποκλεισμό του υποψηφίου από τις εξετάσεις.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουμε παρακάτω όλα τα απαραίτητα αρχεία (link):

 

Ειδικές Κατηγορίες:

Α. Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που επιθυμούν να εξεταστούν προφορικά, θα αποστείλουν στο email του σχολείου μόνο την Αίτηση/Δήλωση και σε μεταγενέστερο χρόνο θα δηλώσουν την επιθυμία τους και θα καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Β. Οι υποψήφιοι που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), εκτός από την Αίτηση/Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν-αποστέλλουν στο e-mail του σχολείου και σχετική Αίτηση/Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε : Μαρία Ζυγούρα / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες