Ανακοινώσεις

Υποβολή κατ' εξαίρεση ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής

Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία από την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 09.00 έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 23.59, προκειμένου να υποβληθούν κατ? εξαίρεση ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής και μετεγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/ες. (για μαθητές που συμμετέχουν σε επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου ή είναι απόφοιτοι ΓΕΛ ή δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν έγκαιρη εγγραφή τον Ιούνιο για λόγους ανωτέρας βίας)
Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09.00 π.μ. έως και την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 14.00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ίδιες εφόσον είναι ενήλικοι/ες. Οι εκπρόθεσμες εγγραφές θα διαβιβάζονται μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην ΔΔΕ Λάρισας προκειμένου να εγκριθούν.
Μαθητές που έχουν ήδη εγγραφεί σε ΓΕΛ και επιθυμούν την μετεγγραφή τους στο ΕΠΑΛ, δεν κάνουν πάλι ηλεκτρονική αίτηση αλλά προσέρχονται στο ΕΠΑΛ προκειμένου να υποβάλουν αίτηση μετεγγραφής.

Πρόσθετες πληροφορίες