Ανακοινώσεις

Οδηγίες και αναγκαία μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 στο σχολικό περιβάλλον στο πλαίσιο της επαναλειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων

Τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προετοιμάζονται για την ομαλή επαναλειτουργία τους μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας COVID19. Για τον λόγο αυτό, ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας, μίας σειρά οδηγιών, ώστε η επιστροφή των μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές αίθουσες να γίνει με ασφάλεια για την υγεία τους.

Δείτε όλες τις σχετικές οδηγίες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας https://www.minedu.gov.gr/koronoios-kentriki/298-uncategorised/44822 αλλά και από το site του σχολείου μας.

Επισημάινεται ότι η επιστροφή των μαθητών θα γίνει την Δευτέρα 11 Μαϊου για τους μαθητές της Γ' τάξης και την Δευτέρα 18 Μαϊου για τους μαθητές της Α' και Β' τάξης. Οι μαθητές θα ενημερωθούν σταδιακά (με email, τηλέφωνο, sms) για τις ημέρες προσέλευσης τους καθώς θα υπάρξει χωρισμός των τμημάτων Γενικής Παιδείας ώστε να επιτευχθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για την διεξαγωγή των μαθημάτων.

Πρόσθετες πληροφορίες