Ανακοινώσεις

Οδηγίες Υποβολής Αίτησης Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

 

Η υποβολή θα γίνει αυστηρά μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο e-mail του σχολείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. σύμφωνα με την παρακάτω διαδικασία:

  • 1. ο υποψήφιος κατεβάζει και αποθηκεύει το αρχείο της Αίτησης ? Δήλωσης στον υπολογιστή του. Στη συνέχεια το συμπληρώνει (μόνο τα γκρι στοιχεία) με όποιο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου διαθέτει.
  • 2. το αποστέλλει συμπληρωμένο ηλεκτρονικά στο σχολείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσοχή!  Η Αίτηση ?Δήλωση είναι καθοριστική και δεσμευτική για όλους τους υποψήφιους, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ και η μη υποβολή της σημαίνει αποκλεισμό του υποψηφίου από τις εξετάσεις.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουμε παρακάτω όλα τα απαραίτητα αρχεία (link):
Α-Δ ΕΠΑΛ Υπόδειγμα 1 (1 σελίδα για υποβολή)
ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΑΛ Υπόδειγμα 1
ΑΡΧΕΙΟ Σχετική εγκύκλιος ΕΠΑΛ

Ειδικές Κατηγορίες:


Α. Για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά πρέπει να αποστείλουν στο email του σχολείου, μαζί με την Αίτηση/Δήλωση και τα σχετικά δικαιολογητικά, αφού τα έχουν σκανάρει ή φωτογραφίσει με κινητό τηλέφωνο, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας, δηλαδή μέχρι 9 Απριλίου 2020.

Β. Οι υποψήφιοι που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής (το Τ?ή?α Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και το Τ?ή?α Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν-αποστέλλουν στο e-mail του σχολείου και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα 3 Μουσικά Τμήματα.

Σχετικοί σύνδεσμοι:
Α-Δ ΜΟΥΣΙΚΑ ΕΠΑΛ (1 σελίδα για υποβολή)
ΑΡΧΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ)

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλώ επικοινωνήστε : Μαρία Ζυγούρα 6974171349 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρόσθετες πληροφορίες