Ανακοινώσεις

Οδηγίες για μαθητές για την Σύγχρονη εξ' αποστάσεως εκπαίδευση (on line μαθήματα).

Οι μαθητές αφού λάβουν από τους εκπαιδευτικούς τον προσωπικό σύνδεσμο του κάθε εκπαιδευτικού για την πραγματοποίηση του online μαθήματος, θα επιλέξουν τον σύνδεσμο για να συνδεθούν στην αντίστοιχη τάξη του εκπαιδευτικού.
 
Την πρώτη φορά (και μόνο), πατώντας στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, είτε από τον υπολογιστή είτε από το κινητό τηλέφωνο, θα μεταφερθούν σε μία ιστοσελίδα όπου θα ζητηθεί :
 
1. από κινητό - να κατεβάσετε (download) την εφαρμογή Cisco Webex Meetings
Θα τρέξουν την εφαρμογή και θα ζητηθεί ένα όνομα (το όνομά του μαθητή - nick name) και ένα email (το email του μαθητή) και στην συνέχεια μπορεί να ζητηθεί ένα url (θα δώσετε τον σύνδεσμο που έστειλε ο εκπαιδευτικός π.χ.minedu-gov-gr.webex.com/meet/arvalisk )
 
2. από υπολογιστή - να κατεβάσετε την εφαρμογή Cisco Webex Meetings Desktop App

 

θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα πληκτρολογήσετε στο Join a meeting την διεύθυνση την διεύθυνση που έστειλε ο εκπαιδευτικός π.χ.

minedu-gov-gr.webex.com/meet/arvalisk
 
Η εφαρμογή έχει δοκιμαστεί και τρέχει τόσο σε υπολογιστή όσο και σε κινητά τηλέφωνα.
 
Για τις ώρες μαθημάτων, οι μαθητές θα ενημερώνονται από τους αντίστοιχους εκπαιδευτικούς. Για τον λόγο αυτό παρακαλούνται οι μαθητές να ελέγχουν τα email τους.
 
Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή απορία, οι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο υποστήριξης της Σύγχρονης εξ΄αποστάσεως εκπαίδευσης του σχολείου κ. Αρβάλη Κωνσταντίνο με έναν από τους παρακάτω τρόπους :
 
τηλ. 6973680905
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
messenger : Costas Arvalis
Instagram : costasarvalis
 
 

Πρόσθετες πληροφορίες