Ανακοινώσεις

Δράσεις Μαθητείας

 

Συγκεκριμένα, κάλεσε τους διευθυντές των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της περιοχής, να επισκεφθούν με τους μαθητες της Γ' τάξης και Α' τάξης αντίστοιχα, τους χώρους του σχολείου και να ξεναγηθούν στα εργαστήρια των τομέων/ειδικοτήτων. Παράλληλα τους παρουσιάστηκαν όλες οι αλλαγές που έχουν επιφέρει οι τελευταίοι νόμοι στην Επαγγελματική Εκπαίδευση, τις δυνατότητες και προοπτικές που παρέχει και είχαν πλήρη ενημέρωση για τον θεσμό της μαθητείας, από τους εκπαιδευτικούς που υλοποιούν το μεταλυκειακό έτος στο σχολείο μας.

Στις περιπτώσεις που η επίσκεψη των μαθητών στο σχολείο δεν ήταν εφικτή, ομάδα εκπαιδευτικών του σχολείου μας, πραγματοποίησε επίσκεψη και ενημέρωση στα Γυμνάσια και Γενικά Λύκεια και ενημέρωσε πλήρως τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Σε κάθε περίπτωση, στους μαθητές και εκπαιδευτικούς διανεμήθηκε πληροφοριακό υλικό για το Επαγγελματικό Λύκειο και για το Μεταλυκειακό Ετος-τάξη Μαθητείας.

Επίσης, πληροφοριακό υλικό (αφίσες) για την τάξη μαθητείας και την Επαγγελματική Εκπαίδευση κοινοποιήθηκε σε καίρια δημόσια σημεία της πόλης των Φαρσάλων προκειμένου να ενημερωθεί το κοινό με κάθε τρόπο.

 Φωτογραφικό Υλικό από Εργαστηριακές Άσκησεις της Ειδικότητας "Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού" του Μεταλυκειακού Έτους - τάξη Μαθητείας.

 Α. Έλεγχος ικανοποιητικής φόρτισης freon σε οικιακό ψηγείο

IMG 20180320 102120 

Β. Έλεγχος και ρύθμιση των διατάξεων αυτοματισμού σε ψυκτική εγκατάσταση.

 IMG 20180320 102244

 Υλικό που διαμοιράστηκε(ενημερωτικά φυλλάδια) ή αναρτήθηκε (αφίσες)

Ενημερωτικό φυλλαδιο για το Μεταλυκειακό Έτος - τάξη Μαθητείας

Ενημερωτικό φυλλάδιο "Μια νεα αρχή για τα ΕΠΑΛ"

Ενημερωτικό Φυλλάδιο ΕΠΑΛ Φαρσάλων

Αφίσα ΕΠΑΛ Φαρσάλων

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες