Εκδηλώσεις του σχολείου μας...

12/09/2011 - Αγιασμός νέου σχολικού έτους

Τελέστηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2011 ο καθιερωμένος αγιασμός εν όψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος & Φαναριοφερσάλων σεβασμιότατου κ. Κύριλλου.

Το σχολείο τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος, ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές καλή σχολική χρονιά, ο αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Παντούδης, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Φαρσάλων κα. Δέσποινα Συροπούλου καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Βασίλης Παπανικολάου.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κωνσταντίνος Πάνος ευχαρίστησε με την σειρά του όλους τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε με την σειρά του καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Μετά την τέλεση του αγιασμού, διαβάστηκαν μυνήματα της Υπουργού Παιδείας κας. Άννας Διαμαντοπούλου και της Διευθύντριας Περιφερειακής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κας. Πράντζου-Κανιούρα Κωνσταντίας.

Πρόσθετες πληροφορίες