Ανακοινώσεις

Εγκύκλιος Στρατιωτικών Σχολών 2015

sxoles676Έχει αναρτηθεί στην διεύθυνση www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος εισαγωγής στις Στρατιωτικές Σχολές για το έτος 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές του σχολείου, θα πρέπει να κάνουν τα εξής :

  1. Να παραλάβουν από την γραμματεία του σχολείου μας το ενημερωτικό πακέτο που περιλαμβάνει : την Αίτηση Υποψηφίου σε έντυπη μορφή, το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης και σύντομες οδηγίες που αφορούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τις προθεσμίες, τις Προκαταρκτικές εξετάσεις κ.α.
  2. Να επισκεφθούν την διεύθυνση www.geetha.mil.gr και να κατεβάσουν σε ηλεκτρονική μορφή την αίτηση Υποψηφίου.
  3. Να συμπληρώσουν με χρήση υπολογιστή την αίτηση, να την τυπώσουν, να την υπογράψουν (αυτοί ή οι κηδεμόνες, ανάλογα), να την θεωρήσουν και να την αποστείλουν στην Σχολή πρώτης προτίμησης μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ : από εφέτος η Αίτηση Υποψηφίου συμπληρώνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά, τυπώνεται και αποστέλεται μαζί με τα δικαιολογητικά.

Όλες οι διαδικασίες αποστολής του φακέλου υποψηφίου (Αίτηση & δικαιολογητικά) πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί και ο φάκελος να έχει αποσταλεί ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2015 (σφραγίδα ταχυδρομείου)

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες