Ανακοινώσεις

Διδακτική επίσκεψη στο Ι.ΚΤΕΟ Φαρσάλων από μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

Πραγματοποιήθηκε στις 19-02-2015 τρίωρη διδακτική επίσκεψη στο Ι.ΚΤΕΟ Φαρσάλων, από τους μαθητές της Β΄ και Γ΄ τάξης , του τομέα Ηλεκτρολογίας ? Ηλεκτρονικής του 1ου ΕΠΑΛ Φαρσάλων στο πλαίσιο των μαθημάτων Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και Ηλεκτρικές Μηχανές, συνοδευόμενοι από τους καθηγητές κ. Βλησσάρη Γιάννη, κ. Βουγιούκα Γιάννη και κ. Ρίζο Θανάση.

Τους μαθητές υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ι.ΚΤΕΟ Φαρσάλων κ. Πλατής Θανάσης, ο κ. Δοδόλιας Χριστόδουλος και η υπεύθυνη της γραμματειακής υποστήριξης κα. Δοδόλια Βάια οι οποίοι τους ξενάγησαν στις κτιριακές εγκαταστάσεις για να γνωρίσουν οι μαθητές από κοντά τον τρόπο ανάπτυξης της ηλεκτρικής εγκατάστασης σε αυτό το μεγάλο κτίριο , όπου συναντάται όλη σχεδόν η σύγχρονη τεχνολογία σε ηλεκτρικές , μηχανολογικές και ηλεκτρονικές εφαρμογές, την ύπαρξη ισχυρών ? ασθενών ρευμάτων , εγκατάσταση τηλεφώνων ?δεδομένων (DATA) .

Επίσης εξήγησαν τις φάσεις ενός τεχνικού ελέγχου που πραγματοποιούνται σε αυτοκίνητο και σε μηχανή.

Οι μαθητές έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον κατά την διάρκεια της επίσκεψης , έθεσαν ερωτήσεις και συνέλλεξαν χρήσιμα στοιχεία. Οι πληροφορίες που αποκόμισαν ανατροφοδότησαν τα μαθήματα "Ηλεκτρικές Εγκαταστάσεις και Ηλεκτρικές Μηχανές".

Καθηγητές και μαθητές ευχαρίστησαν το προσωπικό του Ι.ΚΤΕΟ Φαρσάλων για την άψογη φιλοξενία τους εκεί και ανανέωσαν το ραντεβού τους για κάποια επόμενη φορά.

Πρόσθετες πληροφορίες